DIN PASIUNE PENTRU ”BROSCUTE”


  Cele mai bune afaceri sunt cele pornite dintr-o pasiune. Asa s-a întâmplat si în cazul proprietarilor unuia din cele mai mari ateliere service auto din Brasov „Maxi Paint Service”, care si-a deschis portile noului sediu, luna aceasta, pentru brasoveni si nu numai.
  Revista POWER, a fost invitata la evenimentul prilejuit de inaugurarea noii locatii, fiind un bun moment pentru a se constata ca domeniul atelierelor service auto este unul în plina dezvoltare, proprietarii fiind interesati de noile tehnologii si echipamente aparute pe piata de profil, totoadata, conform noilor reglementari intrate în vigoare odata cu intrarea tarii noastre în U.E.
  Pe Adrian Budac si Bogdan Moarcas pasiunea pentru „broscute” i-a unit si le-a dat curajul sa porneasca afacerea acum 5 ani, intr-un garaj. In timpul ce s-a scurs de atunci, au schimbat diverse locatii, dar dorinta lor de a fi performanti le-a dat imboldul pentru a demara, în 2005, constructia unui service cu o suprafata totala de 2.000 mp.
  Atelierul este impartit pe departamente bine delimitate: mecanica, tinichigerie, si vopsitorie, departamente în care lucrează 20 de angajati, profesionisti contaminati si ei de pasiunea sefilor lor.
  Din dotarea service-ului fac parte doua cabine de vopsit si echipamente de cea mai buna calitate, lucru care nu face decat sa scurteze procesul de reparare al unui autovehicul si sa furnizeze calitate superioara, pentru ca, asa cum declara proprietarii: ”Maxi Paint Service reprezinta solutia totală pentru orice masina lovita sau in cautare de infrumusetare”.
  Capacitatea normala a service-ului este de 25 de autovehicule, iar durata intregului ciclu pentru o masină este de maxim o saptamâna. Investitia de pâna acum se ridică la 1 milion de Euro, dar cei doi asociati nu se opresc aici. Cât de curând în curtea atelierului vor începe lucrarile pentru constructia unei parcării subterane. Tot din pasiune! Din pasiune pentru broscute si nu numai...!