Prinde-ma daca poti

  Nu, acesta nu este rezumatul filmului, iar noi nu vorbim despre Leonardo di Caprio. POWER a obtinut un intreviu cu Bogdan Barbu, noul campion national al Campionatului de Viteza in Coasta, cunoscut si sub numele de "fulgerul verde".

  POWER: Esti extrem de fericit astazi!

  Bobo: Pentru ca am si un motiv bun! Astazi am castigat ultima etapa din campionat si am devenit campion national la debutanti in Campionatul de Viteza in Coasta.

  POWER: Cand ai inceput competitiile?
  Bobo: Pai, depinde din ce punct de vedere privesti. Am intrat in competitie, practic de cand m-am nascut. In alta ordine de idei, am inceput sa skiez si sa particip la competitii la o varsta foarte frageda si sa acumulez destula experienta pozitiva care sa ma propulseze in frunte si sa fiu apreciat de antrenorii de la echipa nationala a Romaniei la ski, care mi-au propus sa reprezint Romania la concursurile internationale de ski. Deci, cred ca pot spune ca, cursele si competitia le am in sange.

  POWER: Asta se poate vedea si dupa multimea de medalii si trofee pe care le-ai castigat de-a lungul timpului din copilaria si adolescenta ta. Cand pasiunea si talentul merg impreuna, nimic nu te poate opri, dar cum ai pornit pe drumul competitional al curselor de masini si cum ai reusit?

  Bobo: Am inceput dupa o discutie cu prietenii, carora le spuneam de mult ca mi-as dori sa particip la cursele de masini. Am inceput, impreuna cu un bun prieten, sa construiesc masina de curse, iar fiindca am avut un buget restrans totul a fost facut din tot ce am gasit( si care de multe ori nu se potriveau). Astfel masina are un motor de Audi 80 de 2000cmc si 186 CP, iar cutia de viteze este una de VW Golf III de serie si, bineinteles, nu putem uita sprijinul pe care il primesc. Nu doar de la familia si prietenii mei. Am deja cativa sponsori fara de care nu as fi reusit si carora vreau sa le multumesc si pe acesta cale.

  POWER: Care a fost primul tau raliu la care ai participat si cand se intampla asta?

  Bobo: Primul raliu a fost cel de la Balvanyos in 2005, unde am ocupat locul 3.

  POWER: Si cum te-ai simtit?

  Bobo: A fost... nu stiu. Nu pot sa spun in cuvinte. Tot ce pot sa spun este ca in trei zile nu mi-am putut sterge zambetul de pe fata.

  POWER: De ce te-au numit "Fulgerul Verde"?

  Bobo (zambind): Presupun, pentru ca masina mea este verde, si care pana acum mi-a purtat noroc, si probabil datorita rezultatelor fulgeratoare obtinute cu ea.

  POWER: Ai vreo dorinta, sau cu alte cuvinte, care este cel mai mare vis al tau?

  Bobo: Pot spune ca initial visul meu a fost sa particip si sa castig campionatul. Acest vis a devenit realitate si inevitabil un alt vis i-a luat locul. Un vis mai maret pe care doresc sa-l transform in realitate si anume, sa particip la raliul de la Monte Carlo cu o masina Subaru, 35OCP si albastra....

  POWER: Iti dorim ca visul tau sa devina realitate si iti multumim pentru interviul acordat.